Cătălin Botezatu și Elena Ceaușescu au avut o relație amoroasă?! Cătălin Botezatu a fost feblețea ei

Cătălin Botezatu și Elena Ceaușescu au avut o relație amoroasă?! Cătălin Botezatu a fost feblețea ei

Cătălin Botezatu spune adevărul despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu!

Faptul că designerul Cătălin Botezatu a fost unul dintre cei mai apreciați manechini de către Elena Ceaușescu este un lucru cunoscut. Totuși, de-a lungul timpului au existat zvonuri potrivit cărora între cei doi a existat o poveste amoroasă. 

Cătălin Botezatu era nelipsit de la evenimentele organizate de soții Ceaușescu. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, designerul a povestit că era urmărit de Securitate, iar pentru fiecare petrecere erau efectuate controale ample.

El recunoaște că a fost privilegiat și că prima doamnă a României voia să-i ofere mereu el buchetele de flori la petreceri. Apropierea dintre cei doi l-a avantajat în carieră pe Cătălin Botezatu, care a refuzat să ofere un răspuns concret privind o posibilă relație amoroasă cu Elena Ceaușescu . 

„Prezentările de care vorbești erau private și la aceste prezentări erau toți colegii mei și colegele mele.

Într-adevăr eram unul dintre preferații manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor înainte de prezentare. La întrebare lasa-mă să nu-ți răspund. Răspunsul poate fi și nu”, a spus Cătălin Botezatu. 

Creatorul de modă mărturisește că a fost privilegiat datorită unor conjuncturi. „A fost un context cauzat de prima secundă în care am venit în acel centru de cercetare, la acel consurs, l-am luat cu cea mai mare notă. Chiar faptul că nu aveam acel buletin blestemat de București mi-a facilitat acest lucru. Toate aceste împrejurări au dus la a fi poate preferat sau nu de Elenei Ceaușescu. Eu nu cred că sunt un bărbat frumos, cred că sunt un bărbat special, șarmant, un bărbat care are alte lucruri de oferit, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza