Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Designerul este grav bolnav: „Am o durere groaznică la nivelul abdomenului”

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Designerul este grav bolnav: „Am o  durere groaznică la nivelul abdomenului”

Cătălin Botezatu a ajuns la spital, după ce a resimțit dureri intense din cauza unei pancreatite acute.

Deşi are o viaţă alertă şi un program încărcat, creatorul de modă pune sănătatea pe primul loc. Cunoscutul prezentator de modă şi-a rezolvat problemele la spitalul din Timişoara.

Designerul s-a confruntat cu dureri puternice la nivelul abdomenului şi al pancreasului. Diagnosticul nu a fost uşor: pancreatita acută, o boală care trebuie tratată la timp, pentru a nu se agrava imediat.

Medicii de la Timişoara i-au impus fostului jurat de la Bravo ai stil! Celebrities, să urmeze un regim alimentar. El a mărturisit că nu îi va fi deloc uşor, pentru că vara aceasta are agenda plină.

Cătălin declara în trecut  ca o să îi fie greu fără micile lui vici:,, Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată.

Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a declarat pentru VIVA, Cătălin Botezatu, potrivit fketele.ro.

În urma declaraţiilor făcute, Cătălin Botezatu a specificat că aceasta nu a fost singura problemă de sănătate pe care a avut-o:,, Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună” a precizat vedeta.

Designerul se bucura că nu a ajuns pe masa de operaţie, după ce valorile unor analize erau crescute. Cătălin a declarat că tocmai ce se întorcea din străinătate, când au apărut simtomele:,, Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană.”

Comenteaza