Tavi Clonda, de urgenţă la spital! Soţul Gabrielei Cristea trece prin clipe cumplite. Ce probleme de sănătate are

Tavi Clonda, de urgenţă la spital! Soţul Gabrielei Cristea trece prin clipe cumplite. Ce probleme de sănătate are
| Foto: cancan.ro

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea a ajuns de urgență la spital din cauza unui deget care s-a infectat.

Potrivit spuselor lui Tavi Clonda, întreaga problemă a pornit de la un gest extrem de comun, dar nesănătos, pe care mulți oameni îl fac fără să-și dea seama. Și-a smuls o parte din cuticulă, iar locul, cel mai probabil, s-a infectat.

Ulterior, soțul Gabrielei Cristea a început să aibă dureri, dar nu s-a gândit nicio clipă că va ajunge la complicații. Văzând că degetul afectat i s-a umflat, artistul a venit tocmai din Brașov pentru a merge la spital în București.

„Astea sunt chestii pe care nu le bagi în seamă, sunt niște ticuri. Și am lăsat acolo probabil, o parte deschisă și mi s-a infectat. Am zis, lasă că… mici chestii așa, dureri mititele mai sunt zilnic.

Te mai înțepi în ceva și am zis lasă că trece. Și o zi, două, trei, patru, când duminică dimineață era dublu degetul. Și m-am panicat îți dai seama! Eram și la Brașov, am venit la București. M-am dus până la urmă la spital”, a spus cântărețul, în cadrul unei intervenții televizate.

„Am fost la urgențe, am făcut drenaj acolo. M-a pansat, ce-a făcut și am un pansament acum. Trebuie să mă duc să îl schimb. Voi vedea cum evoluează.

M-a durut (intervenția, n.r.) că a fost pe viu, dar am rezistat și sper să fie în continuare ok treaba. Dar important este că mă simt bine, nu mă doare, dar oricum durează un pic recuperarea, că na, fiind rană deschisă acolo, trebuie mereu purtat bandaj, să nu intre praf, mizerie.

Am tot citit și pe net, mi-au zis și doctorii, pot degenera dacă nu mergi la timp”, a povestit Tavi Clonda la Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Comenteaza