Câștigătorul Survivor România 2021 a ajuns în țară. Ce surpriză a primit Zanni chiar la Aeroport

Câștigătorul Survivor România 2021 a ajuns în țară. Ce surpriză a primit Zanni chiar la Aeroport

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021,a vorbit în priemieră, imediat după ce a ajuns în țară. 

Zannidache a oferit primele declarații după ce s-a întors în țară. Atât el, cât și ceilalți concurenți au fost întâmpinați de sute de fani la aeroportul din Otopeni, nerăbdători să-și vadă favoriții.

Câștigătorul Survivor România 2021 a fost așteptat de Alex Velea și de prietenii de la studio, după care a oferit câteva declarații despre experiența reality show-ului de la Kanal D.

Zannidache l-a învins pe Andrei Dascălu în finala Survivor România 2021. Amândoi au fost foarte buni și au dat totul pe traseu de-a lungul competiției.

Zanni a fost întâmpinat de o mulțime de susținători la aeroport, printre care și Alex Velea și gașca de la studio. După mai bine de jumătate de an, tânărul are ocazia să-i revadă pe cei dragi și să se bucure de reușita de la Survivor România 2021.

Zannidache a dezvăluit și care este cea mai frumoasă amintire din timpul reality show-ului.

„Cea mai frumoasă amintire…când am ieșit de fiecare dată favorit, palpitațiile pe care mi le-au dat oamenii de acasă. Asta e cea mai frumoasă amintire. 

(…) Datorită celor de acasă mă așteptam să câștig. Nu am câștigat că sunt eu foarte bun, dar fără voi nu mai conta cât de bun sunt. Dacă nu erau oamenii de acasă, nu câștigam.

Asta a fost cel mai greu pentru mine, nu eram obișnuit cu susținerea asta. Fără ei (n.r. oamenii de acasă) nu aș fi câștigat”, a declarat Zanni, direct din aeroport.

Dan Pavel și-a făcut apariția și el lângă Zanni și a ținut să-l felicite atât pe el, cât și pe ceilalți concurenți care s-au luptat în Republica Dominicană. Prezentatorul TV a subliniat că totul este 100% real și că a fost greu pentru toată lumea.

Întrebat ce va face prima dată atunci când va ajunge acasă la Alex Velea, Zanni a glumit și a spus că va face mâncare și treabă prin casă. Mentorul lui Zanni a dat de înțeles că tânărul va sta la el și la Antonia până își va cumpăra casa lui.

„O să-mi fac o omletă, o să-i fac și lui Alex, că doar el mi-a gătit când am fost la el. Dau și cu mătura în sufragerie, că ultima oară am intrat încălțat, o să fac focul în sufragerie”, a declarat Zanni râzând.

Andrei Dascălu a fost și el întâmpinat de sute de susținători și lăudat pentru parcursul său în cadrul competiției de la Kanal D.

Albert Oprea și Marius Crăciun au avut și ei parte de susținere din partea fanilor. Elena Marin a fost și ea întâmpinată de cei care au susținut-o. Surpriza a venit din partea iubitului ei, care i-a adus un buchet mare de flori.

Daniel Pavel a sosit și el alături de concurenți, care îl îndrăgesc foarte mult, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza