Casa lui Băsescu a fost distrusă COMPLET! Poliția a intervenit de urgență. Șocant ce a pățit

Casa lui Băsescu a fost distrusă COMPLET! Poliția a intervenit de urgență. Șocant ce a pățit

Vila de protocol a lui Traian Băsescu a fost vandalizată de un bărbat condamnat alături de fratele fostului preşedinte în dosarul penal al lui Bercea Mondial.

„Căpățână nu știu ce miză are. Este evidentă concentrarea de pe toate părțile. Nu am bănuieli și nu am primit niciun fel de amenințări. Mi se pare o chestiune de proastă calitate a unui om de proastă calitate.

M-a sunat fratele meu să îmi spună că afirmația legată de bani nu e adevărată, că nu a avut cont la BCR, unde spune Căpățână că a depus 2.000 de euro. Au fost unii specializați în dezinformare. Că sunt la Paris, e o adevărată poveste. Nu voi apela la nicio firmă de pază după retragerea SPP.

Nu văd care ar fi scopul nici să sun la poliție, cu ce ar ajuta. Nu am ce să spun. Mi se pare că e greu de explicat și dacă astea îs abordările instituțiilor statului, eu ce pot face? Inactivitatea instituțiilor nu mă surprinde. Ele sunt lovite de o lașitate când un om nu mai are putere.

Dacă mai aveam putere, Căpățână era în dubă acum și gardul era curățat. Dacă eram într-o funcție de putere politică, acum sunt un pensionar inofensiv. Poliția nu va face nimic. Să îl aducă pe Căpățână să spele gardu”, a spus Traian Băsescu.

Politiția Capitalei s-a autosesizat și un echipaj mixt (format dintr-un jandarm și un polițist ) a ajuns vineri la casa de pe Strada Gogol ca să facă verificările necesare, după ce Marian Căpăţână a vandalizat vila de protocol, pe care Traian Băsescu se pregătește să o evacueze, potrivit capital.ro.

A fost deja deschis un dosar penal pentru distrugere cu autor cunoscut. În prezent, Marian Căpățână riscă să stea în pușcărie între trei luni și doi ani pentru fapta sa, potrivit articolului 253 din Codul Penal:

„Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Comenteaza