Carmen de la Sălciua, împlicată într-un nou triunghi amoros. cântăreața a fost acuzată că a destrămat căsnicia noului iubit

Carmen de la Sălciua, împlicată într-un nou triunghi amoros. cântăreața a fost acuzată că a destrămat căsnicia noului iubit
| Foto: fanatik.ro

Carmen de la Sălciua a fost acuzată de soția noului ei iubit că ea le-ar fi destrămat căsnicia. 
 

Carmen de la Sălciua este acuzată că ar fi destrămat o căsnicie, după ce s-a cuplat cu un bărbat însurat. Soția bărbatului cu care artista este împreună susține că din cauza ei i-a cerut acesta divorțul.

Femeia respectivă a sperat ca zvonurile relației dintre Carmen de la Sălciua și soțul ei să nu fie adevărate. Acesta i-a cerut divorțul și i-ar fi spus că vrea, în continuare, o relație cu interpreta de muzică de petrecere.

Cântăreața a confirmat relația cu noul iubit, dar susține că bărbatul deja a depus actele de divorț atunci când au început să fie împreună. În cadrul unei emisiuni, vedeta a oferit mai multe detalii despre noua ei relație.

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen de la Sălciua a confirmat că are o relație, dar nu a oferit prea multe detalii despre noul ei partener. Bianca Emanuela, soția noului iubit al vedetei, o acuză pe aceasta că i-a spart casa.

Femeia susține că soțul ei i-a cerut divorțul după ce a întâlnit-o pe Carmen de la Sălciua și au început să petreacă tot mai mult timp împreună. Inițial, aceasta a sperat ca lucrurile să se rezolve între ei dar, la un moment dat, a văzut portofelul soțului într-o fotografie postată de interpreta de manele.

Cei doi s-ar fi cunoscut la un eveniment unde artista a cântat, după care ar fi început o relație.

„El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea.

S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci.

Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber”, a declarat Bianca Emanuela pentru spynews.ro.

Pe de altă parte, Carmen de la Sălciua susține că ceea ce spune soția iubitului ei nu este adevărat. Artista a declarat că ea și bărbatul deja erau despărțiți atunci când el și vedeta au devenit un cuplu.

Carmen de la Sălciua spune că nu ea a cauzat neînțelegerile dintre actualul iubit și soția lui. Aceasta susține că actele de divorț au fost depuse înainte ca ea să formeze un cuplu cu acest bărbat.

„Iubitul meu a încheiat orice socoteală cu femeia asta. N-am nicio legătură cu cearta lor. Eu nu apar în viața oamenilor care au încă socoteli, dacă un om de exemplu îl întâlnesc și el este într-un proces de divorț, asta nu înseamnă că eu nu mi-am asumat relația.

Sunt o femeie iubită, nu are legătură, dacă unii oameni nu sunt făcuți să funcționeze împreună, asta nu înseamnă că trebuie să pună etichete celui de-al treilea. Eu sunt o femeie chiar foarte asumată, dacă simt că un om este sincer și spune adevărul, stau să-l ascult.

A fost foarte sincer cu mine, din moment ce actele de divorț s-au înaintat înainte ca eu să fiu în ecuația asta. Nu sunt eu de vină, n-am nicio treabă cu probleme celor din jurul meu. Fiecare trebuie să le rezolve, așa cum și eu trecut printr-un divorț. Nu am destrămat nicio familie”, a declarat Carmen Sălciua la Antena Stars, potrivit fanatik.ro

Comenteaza