Carmen de la Sălciua dă cărțile pe față. Care este relația sa cu actualul iubit: „EU NU AM DESTRĂMAT NICIO CĂSNICIE”

Carmen de la Sălciua dă cărțile pe față. Care este relația sa cu actualul iubit: „EU NU AM DESTRĂMAT NICIO CĂSNICIE”
| Foto: fanatik.ro

Carmen de la Sălciua este protagonista unui scandal de proporţii. Vedeta s-a cuplat cu un bărbat care este încă căsătorit. 

Fosta soție a iubitului său a acuzat-o pe artistă de faptul că i-ar fi destrămat căsnicia. Deranjată de aceste lucruri, cântăreaţa a decis să spună partea sa de adevăr.

Încă soția lui Marian, actualul iubit al artistei a declarat recent că relația celor doi este doar o răzbunare. Mai mult, ea spune că nu crede în povestea lor de dragoste.

„Eu nu cred în această poveste de dragoste. El mi-a spus că a vrut să-mi dea lovitura asta pentru a simți și eu ceea ce a simțit și el în acel moment în care eu am ieșit la o cafea cu un băiat, când mi-a scris alt băiat pe facebook, să simt și eu durerea. Nu cred în iubirea lor, clar nu cred”, a mai spus Bianca Corcheș, în cadrul unei emisiuni.

Deranjată de toate aceste afirmaţii, Carmen de la Sălciua a ţinut să lămurească unele aspecte. Cântăreaţa se apără şi explică faptul că iubitul ei nu a minţit-o şi asta pentru că a văzut multe conversaţii între cei doi foşti soţi.

„Credeți că pentru o amărâtă de răzbunare se face un asemenea circ? Aș intra eu în așa circ, așa cum mă știe publicul?! Tot timpul am afișat latura asta pașnică atunci când a fost vorba de un scandal. De aceea nu dau declarații sau răspunsuri acestei femei, pentru că m-am săturat ca de pe numele meu să se iște tot felul de scandaluri.

Am văzut negru pe alb discuțiile dintre ei, am văzut mesajele pe care el mi le-a arătat. Niciodată nu aș fi crezut un bărbat căsătorit dacă ar fi venit la mine cu versiunea că nu se mai înțelege cu nevasta. Mi-a arătat mesaje între ei care datează de prin august, când pentru mine el era un simplu om, nu existase niciun fel de conexiune între noi.

Ea îl sună pe el, îl ține la telefon, am asistat la discuții. Discuțiile dintre ei sunt la urechile mele. Se vorbește despre fosta lor relație că nu mai merge. Probabil ea nu vrea să lase relația asta să se termine. Mulți cunoscuți știu povestea lor care pot confirma că lucrurile nu stau așa. El i-a propus să divorțeze la notar, ea nu a vrut și el când a văzut că nu se poate nicicum, a intentat actele în instanță”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

În acelaşi timp, cântăreaţa a explicat faptul că nu vrea să mai dea curs acestor discuţii, ba mai mult decât atât a mărturisit că nu are nimic cu fosta parteneră a lui Marian. În schimb, tot ceea ce îşi doreşte este ca femeia să înţeleagă şi să termine cât mai repede acest scandal.

„Problemele dintre ei nu mă privesc pe mine. Dacă ei reușesc să ajungă la un comun acord m-aș bucura pentru el, cât și pentru ea, că nu am răutăți față de persoane. Ca ea pot vorbi o gramadă de oameni despre mine, eu știu cine sunt și cum sunt și nu mă poate afecta nimic. Eu știu cum stau lucrurile și nu vreau să dau explicații.

Din punctul nostru de vedere, normal și demn pentru o femeie ar fi să înțeleagă. Trecând printr-un divorț și văzându-mi reacția la divorțul pe care eu l-am avut, îmi dau seama că noi omenii chiar suntem diferiți. Eu nici măcar o secundă nu m-am războit chiar dacă la mine erau lucrurile mult mai grele. Consider că datorită respectului pe care îl porți unui om cu care dormi în pat, cu care te trezești dimineața, chiar dacă lucrurile nu mai sunt cum ți-ai dorit, măcar să mai existe sentimentul de respect. Să nu ajungi la televizor să îți expui pe un ecran toate mesajele cu un om drag. Poate cândva îi spuneai că îl iubești și acum îl blamezi.

Nu-mi doresc să am nimic de-a face cu ea, de aceea nu îi pronunț nici numele. Din partea mea, tot binele din lume, și eu sunt femeie. Nu-i poți băga unui om iubire cu pâlnia pe gât, iar eu nu am destrămat nimic. Nu-mi doresc niciodată în viață să intru într-o relație unde s-ar mai putea face ceva.”, a mai spus artista pentru sursa citată, potrivit cancan.ro.

 

 

Comenteaza