Care este starea Danei Roba după ce soțul ei a mutilat-o cu ciocanul în cap... vedeta a fost operată de urgență la creier

Care este starea Danei Roba după ce soțul ei a mutilat-o cu ciocanul în cap... vedeta a fost operată de urgență la creier
| Foto: spynews.ro.

Medicii au decis s-o opereze de urgență pe Dana Roba, după ce aceasta a suferit traumatisme craniene majore.

Dana Roba a fost operată de urgență ieri, după ce a ajuns în stare critică la spital în urma violenței pe care soțul ei, cu 14 ani mai mare, i-a aplicat-o. Bărbatul și-a ieșit din minți și a bătut-o cu un ciocan în locuința în care aceștia locuiau după ce discuțiile între cei doi ar fi degenerat.

Veștile nu sunt deloc bune la ora actuală despre starea ei de sănătate, căci sora Danei Roba ne-a declarat, în exclusivitate, cum se simte make-up artistul după intervenția grea pe care a suferit-o! Din păcate, în continuare Dana Roba este în stare critică, se află la ATI și medicii sunt rezervați în ceea ce o privește.
 
Căci este un moment extrem de greu, sora Danei Roba e distrusă de durere și singurele cuvintele pe care a putut să le transmită au fost acela prin care îndeamnă oamenii care vor să le fie alături în aceste clipe să spună o rugăciune pentru ca Dana Roba să-și revină și să se poată întoarce la fetițele sale.

”Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient”, a spus Lidia Roba, sora Danei Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Potrivit informațiilor pe care le avem, chiar soțul vedetei a fost cel care a sunat la poliție la câteva ore însă după ce a lovit-o cu bestialitate pe Dana Roba în casa în care locuiau. La fața locului s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, dar și de salvare, care au găsit-o pe vedetă într-o stare extrem de gravă.

În același timp, oamenii legii au decis să-l aresteze pe bărbat pentru 24 de ore sub aspectul săvărșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, acestuia fiindu-i deschis și un dosar penal.

"În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii acestui incident”, se arată în comunicatul poliției.
 
Vă reamintim că Dana Roba anunțase cu doar câteva săptămâni înainte că vrea ca mariajul cu partenerul ei de viață să se încheie cât mai curând. Aceasta era decisă să divorțeze de bărbat și să-și vadă fiecare de drumul său, astfel că termenul final în procesul de divorț avea loc pe data de 9 iunie.

 
 
 
 
 

Comenteaza