Care este motivul pentru care soțul Danei Roba a mutilat-o cu ciocanul. Noi detalii șocante: „A vrut să îmi ia viața pentru...”

Care este motivul pentru care soțul Danei Roba a mutilat-o cu ciocanul. Noi detalii șocante: „A vrut să îmi ia viața pentru...”
| Foto: spynews.ro.

Dana Roba crede că soțul ei ar fi încercat să pună mâna pe banii săi, motiv pentru care ar fi atacat-o.

Dana Roba a mărturisit că îi este, în continuare, la fel de greu să depășească această perioadă, dar cele două fiice îi dau putere să treacă și peste acest moment.

Make-up artista își acuză soțul că a vrut să îi fure 20.000 de euro, bani care se aflau sub salteaua de pe patul pe care dormea. De aici ar fi pornit și conflictul, care a escaladat prin a o ataca pe mama copiilor săi.

„Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu sa mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj sa îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici… știe El de ce …Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei.

Iar acel monstrul care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul, va judeca drept aceasta fapta. A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea sa îmi fure cei 20.000€ și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii”, a spus Dana Roba, pe Instagram.

„Mereu mă ruga ca sa renunț în fata notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasa avere pentru mine.

De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănuntul, tot acest moment monstruos”, a mai spus Dana Roba, pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Comenteaza