Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește. Declarații uluitoare: "Am băgat actele de divorț când..”

Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește. Declarații uluitoare: "Am băgat actele de divorț când..”
| Foto: spynews.ro.

Cu doar două zile înainte de a merge să semneze actele de divorț, Daniel Balaciu a fost la un pas să o ucidă pe Dana Roba.

Dana Roba și Daniel Balaciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproximativ șapte ani, dar se pare că, în ultima perioadă, lucrurile nu mai funcționau la fel de bine între ei, așa că ar fi decis să divorțeze pe cale amiabilă, după cum chiar Dana Roba declara.

În interviul pe care l-a acordat după ce a fost torturată de partenerul de viață, Dana Roba a spus că a realizat că soțul ei nu o mai iubește, în luna ianuarie a acestui an, chiar în ziua în care au împlinit șapte ani de căsătorie.

”Când am considerat că nu mă mai iubește, în ianuarie, când am făcut 7 ani de căsătorie, el nu mi-a cumpărat o floare și atunci mi-am dat seama că omul nu mă mai iubește și că nu mai vrea să continue cu mine și am zis ok, atunci o să bag divorț.”, a spus Dana Roba la România TV.

”Am băgat actele pe cale amiabilă. Noi peste două zile, înainte să mă bată, aveam de semnat pe cale amiabilă, la notar.”, a mai spus Dana Roba la România TV, potrivit spynews.ro.

Comenteaza