Camelia Mitoșeru, dezvăluiri șocante după moartea lui Florin Condurățeanu. Ce s-a întâmplat între cei doi cu 3 zile înainte

Camelia Mitoșeru, dezvăluiri șocante după moartea lui Florin Condurățeanu. Ce s-a întâmplat între cei doi cu 3 zile înainte

Vestea că Florin Condurățeanu a murit a făcut-o pe, Camelia Mitoșeru, buna lui prietenă și colegă de emisiuni, să sufere cumplit.

Camelia Mitoșeru a mărturisit pentru FANATIK că vestea decesului lui Florin ”Țuțu” Condurățeanu a întristat-o enorm, cu atât mai mult cu cât ei se vedeau foarte des și se înțelegeau de minune.

”Nea Țuțu era un om extraordinar, bun, imediat te ajuta. Nu cred că a fost cineva din cunoscuții lui care atunci când a avut nevoie, de exemplu, de un doctor să nu fie ajutat de domnul Condurățeanu. Era un om generos, noi vorbeam adeseori când ne vedeam la emisiune și înainte de filmări și mai stăteam și după filmări”, ne-a spus Camelia Mitoșeru, vizibil afectată de moartea lui Florin Condurățeanu.

De adevărat, ne-a mai spus Camelia Mitoșeru, se știa că Florin Condurățeanu avea mici probleme cardiace, dar nimeni nu se aștepta ca ele să se acutizeze atât de rapid, cu atât mai mult cu cât, prin prisma relațiilor pe care le avea în lumea medicală, Nea Țuțu a fost întotdeauna bine tratat și respecta medicația care i-a fost dată.

”Vă spun sincer, de când am aflat, nu îmi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva. Am plâns toată noaptea, îmi pare tare rău de el că nu era bătrân. Dar, într-un fel, se vede că a fost un om iubit de Dumnezeu. Nu s-a chinuit nici pe el, nici pe ceilalți, l-a luat Domnul la El fără să îl facă să sufere”, a mai spus Camelia Mitoșeru, pentru FANATIK.

Cu doar trei zile înainte de decesul lui Florin Condurățeanu, a povestit Camelia Mitoșeru pentru FANATIK, cei doi trebuiau să se vadă în studiourile Antena Stars, la matinal.

”Florin Condurățeanu era sâmbătă, eu eram invitată duminică. Dar m-a sunat o fată de la emisiune să îmi zică că nea Țuțu nu mai poate sta, așa că m-au chemat pe mine. Normal, m-am dus în locul lui, era culmea să mă deranjeze, mai ales că era vorba de unul dintre colegii cu care mă înțelegeam cel mai bine de la emisiuni. Nu ne-am mai văzut în acea zi, dar știam că trebuie să fiu cu el, la știri, într-una din zile și abia așteptam să mai vorbim. Iar ieri, când am aflat că s-a dus…. Mi-a căzut cerul în cap”, a mai spus, pentru FANATIK, Camelia Mitoșeru.

De altfel, a mai povestit Camelia Mitoșeru, între ea și Florin Condurățeanu era o relație de amiciție strânsă.


”Ultima oară când ne-am văzut am vorbit despre operația mea, despre subiectele zilei, am mai bârfit ce se mai vede la televizor. Nu vorbeam prea des despre familie, el nu spunea multe pe acest subiect, iar eu nu am insistat, nu știam dacă este sau nu un subiect delicat”, ne-a mai spus Camelia Mitoșeru.

”Nu aveam voie să primesc vizitatori, după operație. Dar venea domnul profesor care m-a operat și îmi făcea câte o poză. Și o trimitea tot timpul lui Mihai, că el voia să mă vadă, dar și lui Nea Țuțu, că îl tot întreba de mine. De altfel, ce să mai zic, Florin Condurățeanu mi-a fost tot timpul alături, mai ales la operație. Am simțit atunci cât este de bun, de generos, în felul lui, că este un om empatic. El era amic bun cu domnul profesor și îi tot spunea să aibă mare grijă de mine”, mai spus, cu lacrimi în ochi, Camelia Mitoșeru, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza