Mama lui Vlad Pascu a fost eliberată din arest! Unde s-a dus prima dată

Mama lui Vlad Pascu a fost eliberată din arest! Unde s-a dus prima dată
| Foto: wowbiz

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi adolescenți, în stațiunea din 2 Mai, a fost eliberată din arest.

Miruna Pascu, mama tânărului de 19 ani, care i-a ucis cu mașina pe Sebastian și Roberta în stațiunea 2 Mai, a fost eliberată din arestul la domiciliu, recent.

Reamintim că, femeia a fost trimisă în judecată pentru influențarea declarațiilor și amenințare în dosarul fiului său, șoferul Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai.

De asemenea, recent, aceasta a fost prezentă la Tribunalul București, acolo unde a vorbit pentru prima dată despre situația în care este implicată, alături de copilul ei.

Femeia nu a dorit să vorbească prea mult pe baza dosarului în curs, justificând asta prin faptul că durerea pe care ea o simte nu ar trebui expusă public. 

În plus, este vorba și despre 2 tineri decedați, ale căror familii se află într-o mare suferință, acesta fiind un alt motiv pentru care nu ar vrea să vorbească mai multe despre acest caz.

„Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public.

Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime. Consider că eu, dacă aș declara ceva, ar fi o impietate față de părinții acelor copii”, a declarat Miruna Pascu, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza