Bursucu a refuzat să plece la PRO TV! Ce OFERTĂ a primit prezentatorul: ”Nu sunt trădător”

Bursucu a refuzat să plece la PRO TV! Ce OFERTĂ a primit prezentatorul: ”Nu sunt trădător”

Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu, a spus de ce a decis să rămână la Kanal D, deși a primit și o ofertă de la Pro TV.

Nu cu mult timp în urmă, în lumea televiziunilor din România a început să circule un zvon despre posibila plecare a lui Bursucu, la acea vreme prezentator la Teo Show, către Pro TV. Niciodată confirmat, până acum, zvonul cu pricina a fost comentat, pentru FANATIK, chiar de Bursucu, la lansarea oficială a filmului ”Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie”. Vedeta Kanal D a recunoscut că oferte avantajoase, și financiar, au existat, dar le-a refuzat.

Acum câteva luni, Bursucu a fost ofertat să plece de la Kanal D, acolo unde încă lucra ca prezentator, alături de Teo Trandafir, la Teo Show. Zvonurile păreau cât se poate de serioase, iar pe culoarele Kanal D se vorbea că simpaticul star al micului ecran avea o ofertă cât se poate de bună pentru a prezenta, la Pro TV, alături de Adela Popescu, emisiunea Vorbește Lumea.

Doar că, brusc, totul a revenit la normal. Șefii de la Kanal D au reușit să îl convingă pe Bursucu să rămână în televiziunea la care lucra deja de ani buni. ”Mi-au spus să am răbdare că va apărea un proiect nou, că voi primi ceva ce îmi place și că îmi este potrivit. Am avut răbdare, nu m-am înșelat în a avea încredere”, spune, pentru FANATIK, Adrian Cristea aka Bursucu.

Lucru care, evident, așa s-a și întâmplat, iar de mai bine de o săptămână, în fiecare dimineață, de luni până vineri, apare în matinalul de la Kanal D, alături de frumoasa Viviana Sposub și de comediantul George Tănase.

”Ne simțim foarte bine la emisiune, la Dimineața cu noi. Ca sa fiu sincer, m-a surprins și pe mine când de bine merge, am reușit deja sa arătăm că suntem o emisiune care contam în audiențe. Echipa e una tonică. Am vrut sa fac ceva nou și am acum ocazia.

Ne place, iar asta cred că se vede, avem energie. George este senzațional, Viviana la fel, e o fată tare bună și ne completăm, cu toții, perfect. Cred cu tărie în acest proiect, va crește în continuare mai mult decât se așteaptă lumea”, ne-a mai precizat, în exclusivitate, Bursucu, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza