Bursucu s-a căsătorit cu jumătatea lui. Prezentatorul face primele declarații: „Cred că fi-mea s-a împotrivit un pic, dar n-am ascultat-o, am zis...”

Bursucu s-a căsătorit cu jumătatea lui. Prezentatorul face primele declarații: „Cred că fi-mea s-a împotrivit un pic, dar n-am ascultat-o, am zis...”

Bursucu, prezentatorul „Roata Norocului” a făcut primele mărturisiri după ce s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Andreea Șerban.

Bursucu și Andreea Șerban au avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lor. După mai bine de un deceniu de relație, cei doi au pășit fericiți și emoționanți în fața ofițerului stării civile și apoi în fața altarului.

Ceremonia a avut loc în Constanța, într-un cadru de poveste, iar mirii au strălucit unul la brațul celuilalt.

Prezentatorul TV și aleasa inimii sale au vrut să se asigure că totul este perfect în cea mai importantă zi din viața lor. Astfel, pentru marele eveniment, vedeta Kanal D a slăbit 23 de kilograme, iar Andreea a ales o rochie superbă, care i-a pus în valoare silueta trasă prin inel.

Înainte să spună „DA” în fața ofițerului stării civile, Bursucu a mărturisit că este extrem de emoționant și că vrea ca totul să fie impecabil.

„ Am trecut peste primele emoții, abia acum încep emoțiile importante. Am ajuns la cununia civilă, așa că suntem bine. Sincer, singurul lucru pe care îl aștept, vreau ca oamenii să se distreze, asta e cel mai important. Avem acum un pic de emoție la cununia civilă, la cununia religioasă, după care distracție.

Trebuie să fiu impecabil, că stă costumul ăsta de pinguin pe mine, trebuie să pice totul cum trebuie .”, a spus Bursucu. 

Andreea, la rândul său, a mărturisit că este foarte emoționată.

„Da, ceva mai multe (n. ed. emoții)”,   a spus frumoasa soție a lui Bursucu, Andreea, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza