Brigitte Sfăt și Ilie Năstase se reîmpacă?! După separarea de Florin Pastramă, Brigitte a făcut un gest șocant

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase se reîmpacă?! După separarea de Florin Pastramă, Brigitte a făcut un gest șocant
| Foto: spynews.ro.

După ce s-a despărțit de Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a devenit nostalgică după viața trăită cu Ilie Năstase.  

Se pare că vedeta și-a amintit de perioada petrecută alături de marele tenismen, de locurile și oamenii pe care i-a cunoscut datorită relației pe care o avea cu el. Ce gest a făcut bruneta.

Vestea că Brigitte și Florin Pastramă și-au spus adio a luat prin surprindere pe toată lumea. Bruneta a anunțat divorțul de soțul ei, iar apoi și-a schimbat numele de familie pe rețelele de socializare.

Astfel, dacă până acum pe Facebook ea se numea Brigitte Pastramă, a șters numele de familie al soțului ei și a revenit la vechiul său nume, Brigitte Năstase, nume preluat după căsătoria cu fostul tenismen Ilie Năstase.

Mai mult, se pare că după separarea de Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a devenit nostalgică după viața trăită cu Ilie Năstase. Bruneta a făcut publice pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu persoane celebre, pe care le-a cunoscut datorită marelui tenismen, pe vremea când erau căsătoriți.

În urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Antena Stars, Brigitte Sfăt spunea că de când e cu Florin Pastramă a avut numai probleme și a fost implicată într-o mulțime de scandaluri. Declara atunci că s-a săturat să mai fie pusă în situații ”mizere”, așa că a decis că e momentul să meargă singură în viață, fără cel care i-a fost soț.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (...) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (...) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza