Bomba showbizului! Oana Zăvoranu s-a despărțit de soțul său! Cu cine l-a prins în fapt pe Alex

Bomba showbizului! Oana Zăvoranu s-a despărțit de soțul său! Cu cine l-a prins în fapt pe Alex

Oana Zăvoranu și Alex Asraf s-au despărțit. Iar actrița nu a avut nicio reținere în a vorbi despre acest subiect.

Când vine vorba de mărturisiri, Oana Zăvoranu este asumată și spune mereu lucrurilor pe nume. Așa a făcut și acum, când a vorbit despre problemele din căsnicia sa.

”Nu era vorba de dragoste”
Oana Zăvoranu a mărturisit că nu a avut o căsnicie roz tot timpul cu Alex Asraf. Au fost perioade cu suișuri, coborâșuri, dar certurile i-au făcut să devină și mai apropiați.

Mai mult de atât, actrița mărturisește că nu e vorba doar de dragoste, căci ea se duce în timp, ci de reînvierea relației și reaprinderea scânteii.

Ea povestește că Alex Ashraf a ajuns să o cunoască foarte bine și știe cum să o facă fericită, iar asta i-a ajutat să depășească orice impediment din timpul căsniciei lor

”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni.

Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a mărturisit Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

Și Alex Asraf a povesti varianta lui. Soțul Oanei Zăvoranu confirmă momentele dificile din relația de cuplu. Din cauza programului încărcat pe care diva îl avea, cei doi s-au îmdepărtat destul de mult.

Cu toate astea, pandemia a fost cea care a reușit să îi țină împreună, ba chiar ia unit mai mult ca niciodată.

”Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a povestit Alex Ashraf, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza