Declarații bombă! Andreea Marin dezvăluie ce relație are cu Mihaela Rădulescu: „Nu avem compatibilităţi”

Declarații bombă! Andreea Marin dezvăluie ce relație are cu Mihaela Rădulescu: „Nu avem compatibilităţi”

Andreea Marin a povestit ce relație există între ea și Mihaela Rădulescu, după ce s-a vorbit de a lungul timpului că sunt rivale.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost căsătorite cu același bărbat în urmă cu ceva ani, iar de atunci un conflict a izbucnit între ele.

Această relație tensionată a durat câțiva ani, iar acum Andreea a decis să dezvăluie mai multe detalii despre așa zisa rivalitate dintre ele, care nu a fost tocmai dorită de ea.

Iată ce a avut de povestit! Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost căsătorite cu Ștefan Bănică Jr. în urmă mulți ani, însă ambele și-au refăcut viața, după divorțul de artist. 

Dar chiar și așa, de-a lungul timpului, în presă, s-a speculat de mai multe ori că între cele două femei ar exista un conflict și o oarecare rivalitate din cauza faptului că au împărțit același bărbat.

Recent, Andreea Marin a fost invitată într-un podcast și a lămurit întreaga situație. Aceasta a precizat că nu a fost nici o rivalitate între ele, cel puțin ea nu și-a dorit asta. Fosta prezentatoare TV a mai menționat că ea și Mihaela Rădulescu nu au nici o relație în afara televiziunii, pe motiv că nu există compatibilitate. 

„ Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi”, explică Andreea Marin in podcastul  Acasa La Maruta, potrivit wowbiz.ro.

„ Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile înch eiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia. Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt! Pentru că nu doar tu stagnezi…”, a mai spus vedeta.

 

Comenteaza