Rușii, dezvăluiri BOMBĂ! Zelenski se ascunde în Brașov! Ce semne l-au dat de gol

Rușii, dezvăluiri BOMBĂ!  Zelenski se ascunde în Brașov! Ce semne l-au dat de gol

Presa din Rusia susține că președintele Ucrainei ar fi părăsit Kievul și ar fi fugit în România.

Agenția ruseasca Ria Novosti susține că Volodimir Zelenski ar fi fugit din calea războiului și s-ar fi adăpostit în România, într-un buncăr din Brașov. Rușii cred că președintele Ucrainei a fost transportat cu ajutorul avioanelor, iar videoclipurile postate de el, pe rețelele de socializare, au fost trucate.

Una dintre cele mai mari agenții de presă din Rusia susține că are mai multe dovezi care arată că președintele Volodimir Zelenski nu se află în Kiev, așa cum declară în toate intervențiile lui publice. Agenția Ria Novosti a scris că liderul ucrainean a fugit în România și s-a ascuns în Brașov, într-un buncăr. Zvonul ar fi apărut la scurt timp după ce agenția a anunțat că trei avioane și un elicopter ucrainean au aterizat pe aeroportul din Brașov: "Este posibil ca avioanele să-l transporte pe Zelenski și echipa sa.", declară propaganda rusească. 

Mai mult, Ria Novosti citează și un grup de Telegram, "War on Fake", care spune că înregistrările cu Zelenski nu sunt reale, ci trucate: "Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a părăsit Kievul, iar apelul pe care l-a înregistrat poate să fi fost editat, scrie canalul War on Fake Telegram. Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov: utilizatorii site-ului Flightradar au atras atenția asupra unei aeronave neidentificate care a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Este posibil, scrie canalul, ca avioanele să-l transporte pe Zelenski și echipa sa.", susține Ria.ru.

Ministerul Apărării a ținut să clarifice situația, așa că a explicat motivul pentru care elicopterele ucrainenilor au primit aprobare să ajungă la Brașov: "Autoritățile ucrainene au solicitat părții române aprobări diplomatice de survol cu destinația finală Ghimbav, județul Brașov, pentru un număr de 4 elicoptere, în scopul efectuării operațiunilor de mentenanță la Airbus Helicopters România, potrivit contractelor în vigoare. Aeronavele în discuție sunt configurate pentru executarea misiunilor civile, nefiind înarmate. Pentru aceste elicoptere au fost depuse astăzi, 8 martie, planuri de zbor în sistemul de trafic aerian civil, aeronavele aterizând deja pe aerodromul Iași, pentru escală tehnică, urmând să își continue deplasarea către destinația finală."

Volodimir Zelenski a infirmat zvonurile potrivit cărora a fugit din calea războiului. Președintele ucrainean s-a filmat în biroul prezidențial și le-a transmis un mesaj cetățenilor: "Eu sunt în Kiev, pe strada Pankova (unde se află sediul președinției ucrainene, n.red.). Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni! Suntem toţi pe teren, muncim cu toţii. Toată lumea este unde ar trebui să fie.

Eu sunt în Kiev. Echipa mea este cu mine. Apărarea teritorială este pe teren, militarii sunt pe poziţii. Eroii noştri: medici, salvatori, transportatori, diplomaţi, jurnalişti. Toată lumea este în război. Contribuim cu toţii la victorie, care va fi obţinută în mod categoric.", a transmis Zelenski, pe pagina lui personală, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza