Bomba momentului! Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu au fost prietene?!

Bomba momentului! Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu au fost prietene?!
| Foto: wowbiz.ro

Dinu Maxer oferă noi declarații presei despre noua lui iubită, care a înlocuit-o pe fosta soție. 

Deși s-a vehiculat că Deea Maxer se cunoaștea cu noua iubită, artistul desființează zvonurile, mărturisind că nici acum, după ce deja relația a devenit mai serioasă, cele două nu s-au întâlnit.

Dinu Maxer este foarte fericit cu Ada, tânăra care i-a furat inima, și recunoaște că este femeia pe care o poate îndrăgi foarte mult. Deocamdată, vedeta nu are planuri de căsătorie, însă susține că dacă va simți să facă acest lucru va anunța și își va ține fanii la curent.

De asemenea, tânăra se înscrie în idealurile lui cu privire la femei, având ochii căprui și părul brunet.

Dinu Maxer a asigurat că dacă legătura dintre el și iubita lui va avansa, tânăra va apărea și ea în spațiul public, însă până atunci își doresc să fie discreți. 

 „Se înscrie, într-adevăr, într-un criteriu al meu, se pare că, într-adevăr, femeia pe care pot să o îndrăgesc foarte mult, este brunetă și are ochii căprui. Eu nu vreau să mă căsătoresc în acest moment. Este o relație care este la început și dacă se va aprofunda, dacă va deveni serioasă, o să apar și o să declar. O să apară și ea alături de mine și o să accepte poziția de persoană publică.

Nu, nu este adevărat! (n.r. faptul că Deea și actuala lui iubita au fost prietene) Ele nu se cunosc. Nici măcar acum, după atâta timp de când, mă rog, oarecum este cunoscută relația mea, nu s-au întânit”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru antenastars.ro. 

 

Comenteaza