„Blestemul” din familia Clejanilor nu se mai termină! În ce belea a intrat Margherita

„Blestemul” din familia Clejanilor nu se mai termină! În ce belea a intrat Margherita
| Foto: wowbiz.ro

Problemele din familia Clejanilor nu se mai termină. După diversele scandaluri cu Fulgy, acum protagonista este Margherita.

După ce Ioniță s-a văzut nevoit să meargă la poliție pentru a-l împiedica pe Fulgy să-și mai facă singur rău, acum a venit rândul Margheritei să înfrunte acuzații grave, într-un proces penal.

Margherita de la Clejani a fost trimisă în urmă cu câteva zile în judecată pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Dosarul a fost înregistrat săptămâna trecută la Judecătoria Sectorului 4 iar primul termen nu a fost încă stabilit. Margherita a fost încadrată de procurori la articolul 336 alin 2 Cod Penal, care prevede o pedeapsă între 1 și 5 ani de închisoare sau o amendă pentru persoanele care urcă la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În cazul Margheritei, circumstanțele pot fi considerate agravante, pentru că aceasta a produs și un accident auto sub influența respectivelor substanțe.

Accidentul produs de Margherita de la Clejani a avut loc în luna mai a anului trecut, în jurul orei 6 dimineața. Tânăra se deplasa pe bulevardul Gheorghe Șincai dinspre bulevardul Dimitrie Catemir când a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. Polițiștii care au fost sesizați la numărul de urgență 112 au testat-o în primă fază pe autoarea accidentului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Totuși, comportamentul bizar al fetei i-a determinat pe oamenii legii s-o testeze și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Ea a fost condusă la INML, unde i s-au recoltat probe biologice, care au confirmat prezența în organism a unor substanțe interzise.

Margherita se afla la momentul respectiv la volanul unui autoturism marga Range Rover Evoque pe care părinții i-l cumpăraseră în 2015, cu 45.000 de euro. Ea a declarat în primă fază că a produs accidentul pentru că se dădea cu ruj și nu a observat autoturismul parcat. Ulterior, ea a admis că a consumat anumite substanțe, despre care a spus că le-a procurat din farmacie. Și atunci, Clejanii au acuzat reprezentanții presei că amplifică prea mult scandalul și că din cauza lor, copiii lor trec printr-o stare de anxietate, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza