Carmen Harra, dezvăluiri șocante despre blestemul Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Harra, dezvăluiri șocante despre blestemul Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Harra a dezvăluit detalii șoc despre diamantul din coroana Reginei Elisabeta a II-a care este blestemat.

„Coroana imperială de stat”, este una dintre cele mai cunoscute coroane, și este cea care a stat aşezată deasupra sicriului reginei la Westminster Hall.

Astfel, Carmen Harra a vorbit despre diamantul blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a: „Bijuteriile, de-a lungul timpului, simbolizează puterea. Nu numai că purta coroana, de o valoare inestimabilă, dar purta întotdeauna bijuterii în jurul gâtului, purta cercei, era întotdeauna plină de bijuterii, care simbolizau regalitatea, puterea ei!

Există, într-adevăr o poveste că ar exista un diamant care ar fi fost luat de la indieni, simbolul fiind acela că ajuns la Curtea Angliei îi dă, de fapt, putere asupra Indiei”, a spus Carmen Harra într-o emisiune tv.

Așadar, Carmen Harra făcea referire la diamantul Koh-i-noor, care este una dintre cele mai faimoase pietre prețioase din lume. Acest diamant este renumit în India pentru felul în care a fost cumpărat de britanici, în timpul anexării Punjabului.

Această piatră prețioasă a fost prezentată Reginei Victoria, iar cel care a luat decizia de a o păstra a fost Prințul Albert. Acesta a cerut ca piatra să fie șlefuită și mai apoi să fie montată în coroanele Reginelor Alexandra și Maria. Ulterior, în anul 1937, diamantul a fost așezat în coroana Reginei-Mamă, potrivit ciao.ro.

Comenteaza