Benone Sinulescu avea testamentul făcut de șapte ani. Cine va moșteni întreaga avere

Benone Sinulescu avea testamentul făcut de șapte ani. Cine va moșteni întreaga avere
| Foto: cancan.ro

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, din cauza unor probleme de sănătate. 

Artistul își făcuse testamentul încă de acum șapte ani. Toată averea va ajunge la soția lui.

În 2014, Benone Sinulescu declara că de toată averea lui se va bucura soția sa, pe care o iubește mult și are încredere în ea. Testamentul a fost întocmit la notariat. Nici drepturile de autor nu vor rămâne la îndemâna oricui.

“Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

n acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara, la momentul respectiv, Benone Sinulescu.

La scurt timp după tragedie, Elena, soția lui Benone Sinulescu, a oferit primele delarații. Femeia este distrusă de durere după ce l-a pierdut pe bărbatul care i-a fost alături mai bine de patru decenii.

“Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu, potrivit impact.ro, citat de cancan.ro.

Comenteaza