Anunțul făcut de Brigitte Sfăt și Florin Pastramă...cu lacrimi în ochi: „S-a terminat”. Ce decizie radicală au luat cei doi

Anunțul făcut de Brigitte Sfăt și Florin Pastramă...cu lacrimi în ochi: „S-a terminat”. Ce decizie radicală au luat cei doi
| Foto: fanatik.ro

Brigitte și Florin Pastramă au vorbit despre acuzațiile de contrafacerea și distribuire unor măști de lux necertificate.

Aceștia au fost plasați acum sub control judiciar. Vedeta a izbucnit în plâns și spune ce s-a întâmplat.

După ce în ultimele zile Brigitte și Florin Pastramă au ajuns pe mâna poliției, fiind acuzați pentru contrafacerea și distribuirea unor măști de protecție de lux care nu sunt certificate, aceștia au fost plasați sub control judiciar de către judecători.

Acum, în exclusivitate pentru Antena Stars, Brigitte și Florin Pastramă au vorbit despre problemele ce li se întâmplă, iar vedeta a început să plângă când a trebuit să mărturisească ce s-a întâmplat.

Vedeta spune că toate aceste lucruri li se întâmplă din cauza invidiei oamenilor care au văzut că reușesc să facă ceva în viață, însă își dau seama că nu au procedat deloc corect că s-au expus atât de mult și acum își primesc pedeapsa.

”Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă au decis să nu mai apară în spațiul public
După această problemă, Brigitte și Florin Pastramă au ținut mai precizeze că au decis să nu mai apară în spațiul public deoarece acesta e cauza ce le-a creat probleme în acestă perioadă.

Vedeta a povestit totodată că are foarte multe rate la banci, pentru casă și mașini și vrea să știe că le poate plăti liniștită.

”Am ajuns într-o încercare și am hotărât că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe pentru că avem rate la casă și la mașini… renunțăm. Am atras multă invidie și ură”, a mai spus Brigitte la Antena Stars.

Brigitte consideră că a procedat incorect prin expunerea sa
Brigitte a mai declarat că a procedat total greșit prin felul în care s-a expus și că a încercat tot timpul să arate ce are, ce deține, cum se îmbracă, deși e conștientă că Dumnezeu i-a dat această pedeapsă acum pentru a pune punct modului în care apare la televizor sau în mediul online.

”Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de brand-uri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat”, a mai spus Brigitte Pastramă. https://ziareonline.ro/anuntul-facut-de-brigitte-cu-lacrimi-in-ochi-alaturi-era-florin-pastrama-s-a-terminat-decizia-luata-de-cei-doi.html

Comenteaza