Adio, Viviana Sposub! Ce decizie radicală a luată George Burcea!

Adio, Viviana Sposub! Ce decizie radicală a luată George Burcea!
| Foto: cancan.ro

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a decis să petreacă timp cu fetele sale în lipsa Vivianei Sposub.

George Burcea se bucură în această lună de timpul petrecut alături de cele două fiice ale sale. Actorul a fost cu micuțele sale pentru o săptămână, la munte, la Ferma Dacilor, în tabăra de activități a lui Cezar Ouatu.

„Am fost cu fetele într-o mini-vacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână.

Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii.

Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a mărturisit George Burcea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Actorul se pregătește să plece, tot în formula de trei, și la mama sa, la Botoșani. Viviana nu-i va însoți nici de această dată. George Burcea ne-a vorbit și despre motivul pentru care aceasta va rămâne în capitală:

„Vom merge și la mama, la Botoșani, săptămâna aceasta. Nu le-a mai văzut de foarte mult timp, ea acum stă singură. Vom pleca doar noi trei, așa îmi doresc, e vacanța noastră. Am vrut să fiu doar eu cu fetele. În plus, nici pentru Vivi nu-i ușor când e cu noi”.

Comenteaza