Decizie uluitoare luată de Georgiana Lobonț după ce a pierdut sarcina: „Ar avea cu adevărat nevoie”

Decizie uluitoare luată de Georgiana Lobonț după ce a pierdut sarcina: „Ar avea cu adevărat nevoie”
| Foto: wowbiz.ro

Georgiana Lobonț trece prin clipe dificile după ce a pierdut sarcina pe care o anunțase public cu multă fericire în urmă cu câteva săptămâni.

În urmă cu doar două zile, Georgiana Lobonț mărturisea pe internet că, din păcate, a pierdut sarcina  pentru care se bucurase atât de mult. Astăzi, vedeta a făcut o dezvăluire surprinzătoare pe internet. Toți fanii artistei au fost uimiți atunci când Georgiana a declarat că vrea să doneze câteva lucruri indispensabile în viața de părinte.

Pe rețelele de socializare, Georgiana Lobonț a apărut astăzi, la scurt timp după ce a dat vestea tristă despre sarcina ei, mărturisind că vrea să doneze cărucioarele copiilor săi. Obiectele sunt extrem de importante în primii ani ai vieții unui părinte, iar artista le-a păstrat până în prezent.

După ce a anunțat că nu mai este însărcinată, vedeta a povestit pe internet că va dona cărucioarele, patru la număr, unor familii nevoiașe. Georgiana a mai spus că ea nu le mai folosește, acum că cei doi copii ai ei au crescut și vrea să facă o faptă bună, oferindu-le oamenilor fără posibilități financiare. 

„Dragii mei, astăzi avem activitate! Sunt liberă, cu copiii, ne jucăm și păpăm clătite și am scos cărucioarele afară, pe care nu le mai folosim și vreau să le donez. Vreau să fac o postare.

Donez cărucioarele copiilor, de care ne-am folosit tare bine. Acestea le foloseam când mergeam în călătorii pe avion și acestea le foloseam mai mult în viața de zi cu zi. Sunt foarte practice. Vreau să găsim niște cazuri la care sa le trimitem cărucioarele, la familii care sunt convinsă ca ar avea cu adevărat nevoie de ele”, a spus Georgiana Lobonț, pe pagina ei de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

 
 

 

Comenteaza