LOVITURĂ GREA! Decizia instanței după ce Bia Khalifa a cerut ordin de restricție împotriva lui Fulgy

LOVITURĂ GREA! Decizia instanței după ce Bia Khalifa a cerut ordin de restricție împotriva lui Fulgy

Bia Khalifa a cerut ordin de restricție împotriva lui Fulgy. Înstanța a decis marți care este verdictul.

 Avocata creatoarei de conținut a oferit câteva declarații în legătură cu procesul în care este implicată blondina cu fostul iubit.

Fiul Clejanilor s-a prezentat astăzi în fața judecătorilor, după ce fosta lui parteneră a cerut un ordin de restricție împotriva lui, după ce ar fi amenințat-o acum câteva zile.

Creatoarea de conținut pentru adulți a fost și ea prezentă, cu dovezi împotriva lui Fulgy. În afară de amenințările pe care susține că le-a primit de la tânăr, Bia Khalifa a mai spus că a fost bătută și că i-au fost distruse mai multe bunuri de către acesta.

La puțin timp după ce a părăsit sala de judecată, Fulgy a publicat un videoclip în mediul online. Fiul Clejanilor le-a spus internauților că “Adevărul a câștigat, Mr Moft v-a pupat”. În acest fel, tânărul a dat de înțeles că a obținut victoria în procesul cu Bia Khalifa.

Însă lucrurile stau altfel, după cum a declarat Bianca Comărniceanu, avocata Biei Khalifa, în cadrul unui interviu. Astăzi, la tribunal s-a discutat doar despre ordinul de restricție pe care tânăra l-a cerut împotriva lui Fulgy.

Parchetul a cerut respingerea solicitării Biei pentru a primi ordin de restricție. Motivul ar fi faptul că probele pe care le-a adus împotriva fiului Clejanilor ar fi insuficiente. Aceasta nu a primit ordinul de protecție, dar poate depune contestație.

“A rămas în pronunțare, nu s-a dat încă hotărârea. Instanța încă nu s-a pronunțat, Bia este puțin confuză pentru că este dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat în sala de judecată, referitor la faptul că nu i s-a admis proba de a audia și doi martori. Pronunțarea încă nu a fost dată, se va afișa într-o oră-două, noi avem dreptul să facem și o contestație.

Într-adevăr, el o fi avut postarea aceasta pentru că Parchetul a cerut respingerea solicitării noastre de a obține un ordin de protecție pentru că probele noastre nu ar fi suficiente pentru a se obține un astfel de ordin”, a declarat Bianca Comărniceanu.

Dacă Fulgy va mai posta lucruri și o va deranja în continuare pe Bia Khalifa, aceasta va depune plângere penală împotriva lui, după ce acesta i-ar fi spart telefonul mobil și laptopul. De altfel, fiul Clejanilor i-ar fi distrus fostei iubite și două parfumuri.

“Totodată, dacă tot postează și nu vrea să înceteze și vrea să o deranjeze în continuare, clienta mea e hotărâtă ca poimâine să mergem la secția de poliție și să-i facă o plângere penală pentru infracțiunea de distrugere, pentru că ea susține că i-a spart telefonul mobil și laptopul”, a mai spus avocata fostei concurente de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza