Decizia magistraților este definitivă! Rămân frații Andrew și Tristan Tate în arest la domiciliu?!

Decizia magistraților este definitivă! Rămân frații Andrew și Tristan Tate în arest la domiciliu?!
| Foto: wowbiz.ro

Frații milionari, Andrew și Tristan Tate vor rămâne în continuare în arest la domiciliu, au decis magistrații români. 

Andrew și Tristan Tate vor rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile. Curtea de Apel București a respins constestațiile depuse de către avocații celor doi milionari, precizând că sunt nefondate. Sentința magistraților în cazul britanicilor cercetați pentru trafic de persoane este definitivă.

Se pare că frații Andrew și Tristan Tate vor fi în continuare în arest la domiciliu, în ciuda tuturor eforturilor depuse de către avocați. Oamenii legii au decis deja, iar sentința este definitivă. Totodată, decizia este valabilă și pentru celelalte două persoane vizate în dosar.

„În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pet. 1 lit. b) Cod procedură penală cu referire la art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA ŞI RADU ALEXANDRA LUANA împotriva încheierii din 19 mai 2023 a judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti- Secţia I Penală în dosarul 15488/3/2023. 

Instanţa obligă pe contestatorii- inculpaţi TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA Si RADU ALEXANDRA LUANA la plata sumei de 300 lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat în contestaţie” a transmis, miercuri, Curtea de Apel Bucureşti, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza