Laurențiu și Lorena de la Casa Iubirii, la un pas de despărțire? Laurențiu a luat decizia finală: "Nu suport să ...”

Laurențiu și Lorena de la Casa Iubirii, la un pas de despărțire? Laurențiu a luat decizia finală: "Nu suport să ...”

Laurențiu și Lorena au încercat să clarifice situația de săptămâna trecută, atunci când Lorena, în timpul unei provocări s-a apropiat cam tare de Cosmin, după părerea lui Laurențiu.

Situația a degenerat în ”Casa Iubirii”, după ce săptămâna trecută, Lorena l-a supus pe iubitul ei, Laurențiu, unui test. Acest lucru nu a fost deloc pe placul tânărului și și-a arătat nemulțumirea public, explicându-i partenerei sale care a fost motivul pentru care a ajuns să se enerveze la maxim.

Ba mai mult, Lorena și-a asumat, însă, întreaga situație și a spus că înțelege de ce partenerul ei s-a supărat, cu precizarea că nu va mai aborda astfel de ”joculețe” prin prisma cărora să-l testeze pe Laurențiu.

„Laurențiu: Nu cred că eu ar fi trebuit să primesc un test, poate ea ar fi trebuit să primească un test din partea mea, nicidecum eu, pentru că nu simt că am greșit până acum.(...) Faptul că l-am primit este din nou un minus. Ori nu gestionezi tu bine situația... s-au mai adunat la dosar. Eu sunt deschis si vreau sa reparam lucrurile. Doar atât!

Lorena: Oricum, eu am înțeles postura ta, adică știi foarte bine.(...) Am analizat situația.(...) Eu te-am înțeles și pe tine, încerc să mă pus în postura ta și să înțeleg cum te-ai simțit tu la momentul respectiv și dacă eu am făcut ok sau n-am făcut ok. Atunci nu m-am gândit, a fost pentru mine pur și simplu o joacă și atâta, am văzut că e ceva deranjat pentru tine și respect chestia asta și nu cred că o să fie loc să facă teste de genul în continuare, chiar cred că nu este loc.

Laurențiu: Destul de rău pentru că eu ți-am zis de mai multe ori că cel mai urât gest pentru mine e să pună cineva mâna pe femeia mea și tu acum după ce că ai gafat-o pui tu mâna pe alt bărbat.

Urât!(...) Nu mai vreau să-mi amintesc, crede-mă, că mă enervez”, a fost discuția dintre cei doi, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza