Anamaria Prodan a aflat cine e amanta soțului ei Reghe: „O voi găși și...”

Anamaria Prodan a aflat cine e amanta soțului ei Reghe: „O voi găși și...”
| Foto: cancan.ro

Anamaria Prodan a făcut noi declarații în contextul zvonurilor numeroase legate de divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Sexy impresara a avut o atitudine fulminantă în cadrul interviului oferit în urmă cu câteva ore și a lăsat de înțeles că este decisă să meargă până în pânzele albe dacă soțul ei ar avea o amantă.

Anamaria Prodan a infirmat încă o dată despărțirea oficială de bărbatul care îi este soț de peste 13 ani, deși, săptămâna trecută, chiar el a anunțat divorțul.

Vedeta a susținut la începutul săptămânii că, de fapt, anunțul-bombă al separării făcut de Laurențiu Reghecampf a fost o glumă.

Pe de altă parte, ea a mărturisit că nu știe nimic despre vreo femeie care i-ar fi amantă îndrăgitului antrenor. Însă, a subliniat că, în cazul în care va afla despre una, va face totul ca să o găsească.

Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat celebra impresară pentru jurnaliștii de la spynews.ro.

“Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele nimic. Sunt mici fără ouă, fără personalitate, fără coloană vertebrală Fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevăvul: dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta, ca să-ti ia cașcavalul și dacă ești obez, îți zice că  ești tras prin inel. 

Deci, concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște, specie proastă care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai că-s așa de retarzi, că termină distruși de astfel de arătări, își pierd copiii, familia, respectul în fața tuturor… Și când se termină bănuțul, sărăcia le dă un mare bocanc în funduleț. Și rămân în șanț.

O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră. Iar eu sa bat amante??? Pai. Sunt bătute de soartă. Vă dați seama: să stai pe spate o viață cu picioarele desfăcute… și… totul deschis??? Pfff, ești praf. Eu numai dacă mă uit la maimuțe din astea se evaporă! Așa că… Terminați cu prostiile astea și mergeți către altă familie. (…)”, a precizat Anamaria Prodan, potrivit cancan.ro.

Comenteaza