Ana Morodan recunoaște că devenise dependentă de pastile. Fără ele nu putea ieși din casă: „Când trebuia să mă întâlnesc..”

Ana Morodan recunoaște că devenise dependentă de pastile. Fără ele nu putea ieși din casă: „Când trebuia să mă întâlnesc..”
| Foto: spynews.ro.

Ana Morodan și-a făcut curaj și a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre incidentele pe care le-a avut cu poliția.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ana Morodan a mărturisit că a avut o perioadă în care ajunsese să ia pastile de fiecare dată când ieșea în oraș, totul pentru că și-a dorit să își controleze anxietatea.

Vedeta susține că luat pastilele respective chiar și atunci când nu era înconjurată de mulți oameni. Ana Morodan lua calmantele și în momentele în care trebuia să se întâlnească numai cu câteva persoane.

„Sunt o fată foarte norocoasă, pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni. Sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei și nu am adus niciun fel de vătămare niciunui alt om. (...) Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic. (...) Ajunsesem (n.r. în trecut) să mă duc la pastile, când trebuia să ies undeva, pentru că anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez. (...) Recunosc, ajunsesem să mă duc și să iau pastile de fiecare dată când trebuia să mă duc în oraș, de fiecare dată când trebuia să mă întâlnesc chiar și cu trei oameni”, a mărturisit Ana Morodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„E foarte important, totuși, să înțelegem că am luat niște calmante și că alcoolul era foarte puțin în sânge, pentru că băusem nu mai știu ce, dar puțin. Era 0,05 %, am înțeles că e mai puțin decât o bere sau ceva de genul ăsta. (...) Să ne calmăm, că nu am luat substanțe. (...) A fost o perioadă pentru mine în care eu chiar am crezut cu adevărat că aceste lucruri (n.r. pastilele) chiar o să mă ajute să fiu bine, numai că după ce le trecea efectul nu era bine”, a mai spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Comenteaza