Ana Morodan a vorbit public pentru prima dată, după incidentul cu poliția! Cum se justifică „contesa”

Ana Morodan a vorbit public pentru prima dată, după incidentul cu poliția! Cum se justifică „contesa”
| Foto: wowbiz.ro

Ana Morodan și-a deschis sufletul în fața fanilor săi, pentru prima dată, după incidentul cu poliția din centrul Capitalei.

În luna martie a acestui an, Ana Morodan a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce a fost oprită de polițiști în trafic, conducând sub influența substanțelor interzise și a alcoolului, fiind lăsată ulterior fără permisul de conducere, dar fiind nevoită să facă față și celor ce au judecata-o pentru faptele sale.

Acum, la o lună de la incident, ”Contesa Digitală” și-a deschis sufletul în fața publicului său și a vorbit despre perioada pe care o traversează, fiind vizibil afectată. Blondina spune că este convinsă că nu este prima persoană care a făcut asta, însă este de părere că faptul că este persoana publică, a făcut ca judecata celor din jur să fie mult mai aspră.

”Când clachezi și ești persoană publică ți-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanțe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când ești persoană publică, îți asumi și gloria, și îți asumi și căderea sau oprobiul public.(...) Ce să mai zic: "nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău".

Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă ”, a spus Ana Morodan, conform Spynews.ro.

Comenteaza