Dana Roba, față în față cu fostul ei soț, Daniel Balaciu, după ce a încercat să o omoare: "Nu sunt pregătită pentru așa ceva"

Dana Roba, față în față cu fostul ei soț, Daniel Balaciu, după ce a încercat să o omoare: "Nu sunt pregătită pentru așa ceva"

Dana Roba a avut prima confruntare cu Daniel Balaciu, de la data indicentului, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Make-up artistul vedetelor a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, acolo unde are prima întâlnire cu Daniel Balaciu. Vedeta și fostul soț nu s-au mai văzut de la începutul lunii iunie, din dimineața în care acesta a lovit-o cu brutalitate cu ciocanul în cap. 

Vedeta a ajuns la Parchet la primele ore ale zilei, urmând ca astăzi să dea ochii cu fostul soț, chiar în fața procurorului.

La intrarea în clădire, Dana Roba a fost oprită de reporteri și a oferit câteva declarații cu privire la prima întâlnire pe care o va avea cu soțul ei.

Dana Roba va sta astăzi față în față cu Daniel Balaciu, chiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Vedeta și fostul soț se întâlnesc astăzi pentru prima oară, de la momentul în care Daniel Balaciu a lovit-o cu ciocanul în cap.

Reamintim că situația Danei Roba a șocat întreaga țară la începutul lunii iunie, atunci când s-a aflat că make-up artistul a fost bătută cu ciocanul de către fostul soț. Divorțul pe care și-l dorea vedeta ar fi fost motivul ce a condus la actul de violență, așa cum a precizat ea în mai multe interviuri.

Dana Roba a fost internată în spital pentru câteva săptămâni, iar la acel moment medicii și familia s-au temut de ce era mai rău. Reporterii de la Știrile Kanal D au surprins-o pe Dana Roba în fața Parchetului, acolo unde vedeta a vorbit cu jurnaliștii și a oferit câteva declarații, precizând că are foarte mari emoții pentru tot ceea ce urmează să i se întâmple, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza