Alexandru Arșinel este în stare critică! Actorul a fost transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește

Alexandru Arșinel este în stare critică! Actorul a fost transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește

Alexandru Arșinel a fost dus de urgență la spital din cauza unor noi probleme de sănătate cu care se confruntă.

Alexandru Arșinel ar fi fost dus direct la spital de la azilul în care este tratat. Acesta s-ar fi simțit rău, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Celebrul actor a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat mai multe dureri. Asistentele de la azilul în care este internat Alexandru Arșinel și-au dat seama că acesta se simte rău astfel că i-au anunțat familia.

Membrii familiei lui Alexandru Arșinel au decis că actorul trebuie să fie văzut de medici, astfel că actorul a fost transportat de urgență la un spital din Capitală.

Acolo, actorul urma să fie controlat și tratat pentru durerile sale. Nu știm, însă, despre ce probleme de sănătate este vorba și dacă este grav sau nu.

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane apropiate.

Internat la azil de ceva vreme din cauza unor probleme de sănătate și conform deciziei familiei, actorul nu a mai făcut declarații, astfel că interesul pentru starea sa de sănătate s-a transformat în îngrijorare pentru unii apropiați ai săi.

Angajații azilului respectiv au transmis că nu pot fi dezvăluite informații despre starea de sănătate a actorului fără ca fiii acestuia să își dea în înainte acordul.

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu.

Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a spus un angajat conform aceleași surse, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza