Alexandra Stan, anunț neașteptat după ce a fost surprinsă la brațul unui bărbat

Alexandra Stan, anunț neașteptat după ce a fost surprinsă la brațul unui bărbat
| Foto: wowbiz.ro

Alexandra Stan a vorbit în cadrul unui interviu despre actuala ei relație și despre faptul că și-ar dorii copii. 

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România și se bucură de un adevărat succes peste hotare. Celebra cântăreață nu încearcă să ascundă faptul că în aceste momente se află la începutul unei noi relații. În urmă cu câteva săptămâni, artista a fost surprinsă în compania fostului iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate.

În cadrul emisiunii Teo Show, la „Test de vedetă”, Alexandra Stan a mărturisit că simte o conexiune în acest moment cu un bărbat, însă așteaptă ca lucrurile să evolueze de la sine. Blondina a recunoscut că este o fire care începe să aibă sentimente pentru o persoană foarte rapid.

„Eu tot timpul iubesc. Nu știu ce să zic, am tot primit întrebarea asta.

Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am. Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună. Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul”, a declarat Alexandra Stan, la Teo Show.

Întrebată dacă își dorește copii, Alexandra Stan a avut un răspuns pozitiv. Cu toate acestea, celebra cântăreață a dezvăluit că asta depinde doar de relația pe care o va avea atunci când se va simți pregătită. „Da, îmi doresc copii, dar depinde de relația pe care o am”, a adăugat cântăreața, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza