Alex Ashraf, declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Care a fost motivul: „Vreau să stau și eu liniștit” 

Alex Ashraf, declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Care a fost motivul: „Vreau să stau și eu liniștit” 
| Foto: spynews.ro.

Alex Ashraf a vorbit deschis despre zvonurile apărute în presă conform căreia el și Oana Zăvoranu nu mai formează un cuplu.

La începutul lunii mai, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost surprinși, din nou, împreună, după ce s-a zvonit că au ajuns în prag de divorț. 

La acel moment, cei doi păreau fericiți și că depășit problemele din urmă cu câteva luni, dacă e să judecăm după ipostazele în care au fost filmați.

Cu toate acestea, fanii au avut, în continuare, semne de întrebare cu privire la relația celor doi, care părea că este încă în impas.

Pe TikTok, Alex Ashraf a făcut un live în care a fost întrebat dacă mai formează un cuplu cu vedeta. Bărbatul a oferit un răspuns ezitant, spunând că și-ar dori să fie întrebat de ceea ce face el în viața de zi cu zi, nu de relația cu Oana Zăvoranu. Acest lucru a ridicat, din nou, semne de întrebare în rândul internauților.

„Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (...) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie. Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile întrebări, am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea Alex”, a spus Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok.

Pe de altă parte, Alex Ashraf spune că nu își dorește să fie mereu asociat cu Oana Zăvoranu. Ce-i drept, fanii îl știu pe bărbat datorită relației cu vedeta, ceea ce îl deranjează pe acesta.

Ba mai mult, Alex Ashraf a mai subliniat că nu va oferi niciodată informații despre problemele din căsnicia cu Oana Zăvoranu și că totul va rămâne la stadiul de „mister”.

„Lumea e curioasă. De când e cu TikTok-ul, toată lumea știe ce se întâmplă, de când e mass-media, de când e online-ul, totul e la zi. Multe persoane mi-au spus: „Ești diferit de ceea ce se vede la TV” și am zis: „Mulțumesc”. Pentru că eu știu ce imagine mi-a creat presa și nu vreau să le dau mură în gură făcând live, nu vreau să dau nimic, nicio informație”, a mai spus bărbatul, potrivit spynews.ro.

 
 
 

Comenteaza