Adevăratul motiv al despărțirii de Oana Zăvoranu. Cine e femeia misterioasă din viața lui Alex

Adevăratul motiv al despărțirii de Oana Zăvoranu. Cine e femeia misterioasă din viața lui Alex

Oana Zăvoranu și soțul ei se pare că nu sunt în relații bune, după ce bărbatul a fost suprins lângă altcineva.

“Uite divorțul, nu e divorțul”, titlu de primă pagină cu mult adevăr în el! Este perfect pentru Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. În urmă cu două zile, CANCAN.RO vă dezvăluia, în premieră, faptul că bruneta și-a luat soțul înapoi doar de “poză”, pentru a închide gura slobodă a lumii. Lucrurile ar fi, însă, mai mult decât încurcate între cei doi, iar de vină ar fi o anumită… “Cocoșata”! Și atunci Querida i-ar fi spus că a pierdut-o. Chiar definitiv!

Cu respectiva “Cocoșata”, potrivit informațiilor primite de CANCAN.RO, Alex Ashraf ar fi fost într-o vacanță la Dubai. În tot acest timp, Oana Zăvoranu era ferm convinsă că “puiul” ei este la Cluj-Napoca. Afaceristul s-ar fi dus cu 20.000 de euro în buzunar pentru a-și omeni corespunzător amanta. În paradis ar fi “spart”, însă, doar un sfert din sumă. În cele din urmă, sejurul s-a încheiat, iar cei doi s-au îmbarcat în avionul care să-i aducă la București. Doar că…

Oana Zăvoranu a aflat! Are și ea fanii ei, ce-i drept. Unul dintre aceștia se afla în avion și nu ar fi stat deloc pe gânduri. Ar fi făcut o poză care ar fi ajuns în posesia actriței. De aici s-ar fi stricat tot, chiar dacă cei doi erau în fotografie cu spatele! Și ar fi urmat, potrivit surselor site-ului nr. 1 din România, un scandal cât casa.

Querida, însă, nu ar fi “mușcat” și i-ar fi spus palestinianului că va divorța de el. Asta în condițiile în care Alex Ashraf ar fi cerut primul separarea, dar s-a răzgândit. Acum nu ar mai fi cale de împăcare!

Comenteaza