Acum totul e clar! Cu cine a fost văzută Ramona Olaru după despărțirea de Cătălin Cazacu! L-a înșelat?!

Acum totul e clar! Cu cine a fost văzută Ramona Olaru după despărțirea de Cătălin Cazacu! L-a înșelat?!
| Foto: cancan.ro

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit imediat după ce au sosit în România, după o vacanță exotică.

Cei doi și-au petrecut sărbătorile de iarnă în Zanzibar, departe de temperaturile scăzute din termometre. Recent, asistenta de la ”Neatza” a postat și primele imagini, după despărțirea de fostul „Vultur” de la Kanal D.

După ce s-au întors din vacanță, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și fostul ”Vultur” de la Kanal D au ales să o ia pe căi separate. Cei doi și-au petrecut, mai mereu, timpul împreună, iar în imaginile pe care le postau pe rețelele de socializare apăreau, întotdeauna, lipiți unul de celălalt, semn că relația s-ar fi îndreptat într-o direcție bună. Însă, relația lor s-a scindat, după sosirea în România, din vacanță.

Acum, asistenta de la Antena 1 le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram ce face, după ce s-a despărțit de Cătălin Cazacu. Îmbrăcată într-un halat alb, demachiată complet, Ramona Olaru se relaxează, cel mai probabil, în sufragerie, alături de animalele sale de companie.

”Situația curentă…”, a spus Ramona Olaru, pe Instastory, întorcând filmarea către animalele sale de companie.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. De asemenea, la momentul respectiv, ”Vulturul” povestea cum s-au apropiat unul față de celălalt.

”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la ”Teo Show”, potrivit cancan.ro.

https://www.cancan.ro/ramona-olaru-primele-imagini-dupa-despartirea-de-catalin-cazacu-acum-totul-e-clar-20559178?utm_source=WOWbiz+HP&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Comenteaza