A uitat de infidelitățile lui Cazacu iar acum a fost surprinsă la brațul unui alt bărbat. Cine este noul iubit al Ramonei Olaru

A uitat de infidelitățile lui Cazacu iar acum a fost surprinsă la brațul unui alt bărbat. Cine este noul iubit al Ramonei Olaru
| Foto: cancan.ro

Ramona Olaru a trecut printr-o relație și despărțire tumultoase după ce l-a prins pe Cătălin Cazacu alături de o altă femeie în pat. 

Liberă ca pasărea cerului! Așa s-a putut citi, până de curând, în ochii Ramonei Olaru, când un bărbățel a avut curaj și a atacat. Nu știm cine e, dar, se pare, a reușit să intre în grațiile vedetei de la Antena 1. A invitat-o, ea a acceptat. La Casa di David, masa era rezervată! Acolo au poposit porumbeii, la un păhărel de apă plată și, poate, ceva de-ale gurii. Și vorbele de ”întreținere”. Apoi, spre casă. Ăsta părea a fi itinerariu.

Pe alee au luat-o, la pas mărunt, Ramona și al ei cuceritor, ea, cu fundulețul aproape dezgolit, dar dă bine, să fim corecți! Și-au șoptit una, alta, în drum către mașina Ramonei. Treaba părea ca și rezolvată. Ceva s-a întâmplat, nu s-au vrut, încă, a fi deconspirați. Și au evitat mașina. Ba chiar s-au despărțit. Asistenta a urcat în autoturismul ei și a călcat-o, el… A schimbat itinerariul, a continuat drumul pe jos, înjurând printre dinți. Cu altă ocazie, și-o fi spus, în gând.

Nu după mult timp, Ramona ”înflorea” din nou, atunci când îl întâlnea pe Mircea Babagianu. Dragoste mare, intensă, dar consumată mult prea repede. S-a rupt lanțul de iubire! ”Dar nu poți să spui lanțul de iubire, pentru că acum aplic regula de trei luni. Dacă în trei luni individul nu este ceea ce îmi doresc, nu avem aceleași plăceri, aceleași valori, aceleași principii, te pup, pa pa, fiecare cu viața lui”, a fost explicația concisă a Ramonei Olaru, pentru CANCAN.RO.

Comenteaza