Simptomul necunoscut al cancerului! Îl poți vedea pe lenjeria de pat

Simptomul necunoscut al cancerului! Îl poți vedea pe lenjeria de pat
| Foto: spynews.ro.

Un simptom mai puțin cunoscut care te poate duce cu gândul la cancer, se poate observa pe lenjeria de pat, în fiecare dimineață.

Mai mult decât atât, această boală este cunoscută sub denumirea științifică de tumoaremalignă sau neoplasm malign, este un grup de boli ce implică dezvoltarea anormală a celulelor cu potențial de a invada sau a se răspândi în alte părți ale corpului.

Așadar, există peste 200 de tipuri de cancer. În acest fel, atunci când vine vorba de această boală periculoasă, cu cât detectăm mai devreme semnele, cu atât este mai bine.

Concret, descoperirea cancerului într-un stadiu incipient poate salva vieți, însă poate fi greu să știi ce să cauți.

Astfel, semnele pot fi mai generale, de la pierderea în greutate și oboseala, până la faptul că ne pot fi afectate anumite părți ale corpului, cel mai bun exemplu fiind pielea, potrivit spynews.ro.

Printre semnele de avertizare ale acestei boli se numără și frecvente includ noduli, sângerări inexplicabile sau balonare pe termen lung.

Însă, cu toate acestea, există și un simptom mai puțin cunoscut al cancerului. El poate fi observat pe cearșafuri și perne în fiecare dimineață. Este vorba despre transpirațiile nocturne.

 
Mai exact, transpirația pe timp de noapte poate fi un semn de avertizare al cancerului care este adesea trecut cu vederea, în special în sezonul cald, cum ar fi vara.

Specialiștii trag un semnal de alarmă și recomandă să vă verificați așternutul dimineața pentru a vedea dacă ați experimentat transpirație excesivă în timpul somnului.

Mai mult decât atât, această infecție este una dintre cele mai frecvente cauze de transpirație la persoanele cu cancer.

Unele tipuri de cancer vă pot determina, de asemenea, să transpirați mai mult decât de obicei, acestea includ:

-limfom non-Hodgkin;

-limfom Hodgkin;

-tumori carcinoide;

-leucemie;

-mezoteliom;

-cancer osos;

-cancer de prostată;

-cancer de rinichi;

-tumori cu celule germinale;

-cancer tiroidian medular avansat.

Comenteaza