Lovitură de teatru! De ce a murit, de fapt, Rona Hartner

Lovitură de teatru! De ce a murit, de fapt, Rona Hartner

Actrița Rona Hartner a murit joi, la vârsta de 50 de ani. Ea a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și creier.

În anul 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, iar un an mai târziu s-a vindecat. Boala a recidivat în acest an, iar artista a fost diagnosticată în iulie 2023, cu cancer la plămâni în stadiul 4 cu metastaze.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el”, spunea Rona Hartner în urmă cu doar câteva luni. Artista mărturisea că se simțea foarte obosită și că are „corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat”.

Mult timp, Rona Hartner și-a ascuns problemele de sănătate, pentru că nu dorea să îi încarce familia cu această suferință. „Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional.

Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul!

Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun-simț. «Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât.

Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.» Așa că am ținut totul în mine și am suferit. Așadar, corpul a reacționat. Iar veștile de la doctor care trebuie să-ți dea speranță și fericire îmi făceau și mai rău”, declara artista, potrivit libertatea.ro.

Comenteaza