Cum se simte Oana Lis la șase luni după ce a scăpat de cancer! Vedeta face mărturisiri dureroase

Cum se simte Oana Lis la șase luni după ce a scăpat de cancer! Vedeta face mărturisiri dureroase
| Foto: spynews.ro.

La începutul acestui an, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele, însă din fericire a scăpat.

La începutul acestui an, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru soția lui Viorel Lis. Vedeta a scăpat de problemă prin operație, însă recuperarea nu a fost deloc una ușoară. Iată cum se simte acum, la șase luni de la intervenția pe care a suferit-o.

Începutul acestui an nu a fost deloc unul ușor pentru Oana Lis. Soția fostului primar al Bucureștiului s-a confrunat cu o gravă problemă de sănătate, mai precis a fost diagnosticată cu cancer de piele. Vestea a picat ca un trăsnet pentru aceasta, însă a privit totul cu optimist și că lucrurile se vor rezolva.

Așa s-a și întâmplat, căci s-a operat la scurt timp, la recomandarea medicilor, iar Oana Lis a scăpat de problemă, însă nici recuperarea după operație nu a fost deloc ușoară. Vedeta a fost nevoită să-și cumpere multe creme destul de costisitoare pe care a trebuit să le aplice pe piele de fiecare dată când ieșea din casă.

Aceasta a fost prima vară în care Oana Lis a trebuit să nu uite niciodată să aplice cremele de protecție solară pe pielea pentru ca problema să nu reapară. Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu vedeta, iar Oana Lis ne-a spus că se simte bine, că a trecut peste perioada grea și s-a obișnuit cu faptul că nu trebuie să uite de protecția solară.

Totuși, au fost situații, rare ce-i drept, în care a uitat să aplice loțiunea solară, iar atunci chiar a trăit cu spaimă momentul gândindu-se ca nu cumva să fie o problemă, după operația de carcinom de piele.

”Cred că 99 % din zile m-am dat cu cremă, cu factor de protecție mare, cea de bebeluși, dar au fost 1% zile în care am uitat, pur și simplu am uitat, fără să vrei te îmbraci repede și ieși afară, când ieșeam afară din casă îmi aduceam aminte că nu m-am dat cu cremă în locul operației, mă simțeam foarte prost, dar aveam norocul că am în mașină tot felul de bluze și încercam să mă protejez, să-mi pun peste”, a spus Oana Lis, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Comenteaza