Visarion ALEXA, preotul acuzat de abuz sexual, în stare de ȘOC! Decizia luată de procurori

Visarion ALEXA, preotul acuzat de abuz sexual, în stare de ȘOC! Decizia luată de procurori

Părintele Visarion Alexa s-a prezentat la Parchetul General pentru a fi prezent la ancheta informatică.

Părintele Visarion Alexa este la un pas de o nouă arestare, asta după ce procurorii au intrat în posesia mai multor mesaje pe care acesta le trimisese enoriașelor sale. Părintele activase opțiunea care permite ca mesajele să fie șterse după un minut.

Perchezițiile continuă în cazul preotului Visarion Alexa, cel acuzat de mai multe enoriașe că le-a agresat sexual. De această dată, părintelui i s-a cerut telefonul având în vedere că sunt căutate noi conversații între acesta și enoriașele sale.

Astfel, părintele Visarion Alexa a ajuns la Parchetul General la ora 11:00 pentru cea de-a doua rundă de percheziții informatice. La prima rundă, care a avut loc miercuri, preotul nu a putut fi prezent din cauză că avocatul lui nu a putut ajunge.

Preotul nu este audiat în cadrul acestor percheziții informatice, dar legea prevede ca el și avocatul lui să fie prezenți în momentul în care se extrag informațiile de care este nevoie în anchetă. Reamintim că anchetatorii caută noi conversații între preotul Visarion Alexa și enoriașele sale.

Acesta a stat în biroul anchetatorilor timp de o oră, iar la ieșire el nu a dorit să stea de vorbă cu jurnaliștii aflați la fața locului, potrivit capital.ro.

Comenteaza