Umilințele la care era supusă tânăra ucisă în Mangalia, la locul de muncă: „Patronul are de dat niște explicații...”

Umilințele la care era supusă tânăra ucisă în Mangalia, la locul de muncă: „Patronul are de dat niște explicații...”
| Foto: stirilekanald.ro

Familia Alinei, tânăra de 18 ani ucisă în Mangalia de cea mai bună prietenă, vrea să afle ce s-a întâmplat în acea zi, încât s-a ajuns la o astfel de situație.

Fratele Alinei Ciobanu, tânăra care a fost ucisă cu sânge rece chiar de prietena ei cu care se afla la un hotel din Saturn pentru a munci ca și cameriste pe timpul verii încearcă să caute răspunsuri despre crimă. Mai mult, el a povestit despre comportamentul Loredanei și cum sora lui era obligată de aceasta să mintă cu privire la faptele pe care le făcea. 

Ionuț Ciobanu a dezvăluit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro mesajele în care Alina povestea ceea ce făcea Loredana, dar și cum încerca să o șantajeze pe tânără.

”În primul rând patronul are de dat niște explicații la asta. De ce a pus-o, chiar a obligat-o cred pe Alina să-i scrie ea demisia Loredanei, mai ales că nu ea a angajat-o. Dacă Alina a cerut în mai multe rânduri să fie mutată în altă cameră de ce nu a fost luată în considerare? Alina a declarat asta mătușii cu ceva timp înainte de întâmplarea faptei. Iar patronul, bineînțeles pentru că întreținea relații sexuale cu Loredana nu a luat-o în considerare pe Alina, ba chiar i-a zis flegmatic să-și vadă de treabă”, a spus fratele Alinei. 

”Acum suntem focusați pe cazul Alinei, pe faptul că dorim să se facă dreptate. Legat de Loredana, încă de când a chemat-o pe Alina la muncă se comporta foarte necuviincios cu ea. Alina fiind începătoare în domeniu, nu știa bine ce are de făcut, iar când o întreba pe Loredana țipa la ea sarcastic. Fiindcă Loredana se cupla cu mai mulți, inclusiv cu patronii hotelului, era foarte încrezătoare pe ea, din acest motiv se considera și superioară Alinei. A spus sora mătușii că mai consuma și alcool. Din auzite știm faptul că mai fuma și altceva”, a mai povestit Ionuț Ciobanu.

Comenteaza