Ce a apărut la locul crimei din București, la trei zile de când tânăra însărcinată în trei luni, a fost măcelărită

Ce a apărut la locul crimei din București, la trei zile de când tânăra însărcinată în trei luni, a fost măcelărită
| Foto: wowbiz

Noi detalii în cazul crimei în care Beatrice a fost ucisă cu bestialitate de către patronul la care lucra, apar la iveală.

Au trecut trei zile de la crima din sectorul 3 al Capitalei, care a șocat o țară întreagă. Beatrice, în vârstă de 25 de ani, însărcinată în trei luni, a fost omorâtă cu bestialitate de patronul magazinului în care lucra, Paul Bușe, în vârstă de 72 de ani.

Acum, toți cunoscuții, dar și cei care au auzit de crima îngrozitoare, i-au aprins o candelă tinerei în locul în care a murit. De asemenea, pe fațada magazinului au apărut mai multe mesaje, dedicate ucigașului.

În urmă cu trei zile, o crimă șocantă s-a petrecut în Capitală, iar vinovatul este chiar un bărbat de 72 de ani. Beatrice, în vârstă de 25 de ani, era o tânără care muncea foarte mult pentru a-și îndeplini visele și care aștepta cu nerăbdare să își strângă copilul în brațe. Din păcate, fata nu a mai apucat să se bucure de nimic, căci a fost omorâtă cu sânge rece de patronul magazinului în care lucra.

Paul Bușe nu s-a gândit nicio clipă câtă durere poate provoca în urma gestului său, iar într-un exces de furie a atacat-o pe tânără cu mai multe lovituri de cuțit, în urma cărora nu a mai avut șanse să fie salvată. După ce a recurs la gestul halucinant, bărbatul s-a dus la prima secție de poliție și și-a recunoscut fapta. 

Cu toate acestea, fapta lui nu poate fi iertată, iar dovada stă chiar în mesajul care a apărut la locul unde Beatrice și-a dat ultima suflare.

Mai exact, pe peretele magazinului, o persoană a ținut să scrie câteva cuvinte dure la adresa criminalului. Până în aceste momente nu se știe exact cine a făcut acest lucru, însă este cert că persoana a fost afectată în urma calvarului la care tânăra a fost supusă.  

„Ai omorât doi îngeri de odată, nu vei fi iertat. Monstrul”, este mesajul care a apărut pe peretele magazinului, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza