Crimă teribilă! Tânără însărcinată, în vârstă de 23 de ani, găsită cu gâtul tăiat! vinovat ar fi un vecin

Crimă teribilă! Tânără însărcinată, în vârstă de 23 de ani, găsită cu gâtul tăiat! vinovat ar fi un vecin

O crimă teribilă a avut loc în Statele Unite ale Americii, unde o tânără însărcinată a fost găsită ucisă.

Tragedie în Sparta Township, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, unde o tânără de 23 de ani, gravidă în șase luni, a fost descoperită moartă în propria locuință. Corpul neînsuflețit al lui Rebekah Byler a fost găsit în sufragerie, într-o scenă șocantă, fiind tăiată la gât și scalpată. Această crimă îngrozitoare a șocat comunitatea locală și a lăsat în urmă întrebări teribile.

Principalul suspect este un bărbat de 52 de ani, care locuia în apropierea casei victimei. Acesta a fost reținut de poliție și este acuzat de comiterea crimei.

Cu toate acestea, motivația pentru acest act de violență rămâne un mister pentru autorități, care încearcă să afle legătura dintre agresor și tânăra însărcinată, precum și ceea ce l-a determinat să comită acest gest oribil.

Pe pagina de Facebook a bărbatului, acesta are scris un mesaj care ar putea speria pe oricine.

„Sunt cel mai rău coșmar pentru oricine încearcă să se pună cu mine”, este mesajul pe care bărbatul îl are atașat în biografia de pe Facebook.

Potrivit martorilor, crima a avut loc în timp ce cei doi copii ai lui Rebekah Byler erau în casă. Această imagine cutremurătoare a generat un șoc și mai mare în comunitatea locală, lăsând loc doar pentru întrebări dureroase și pentru un profund sentiment de tristețe, potrivit spynews.ro.

Comenteaza