A fost făcută publică ultima discuție telefonică dintre Mirela și criminalul ei. Deși nu voia să se vadă cu el, a cedat, în cele din urmă: „I-a spus că nu poate"

A fost făcută publică ultima discuție telefonică dintre Mirela și criminalul ei. Deși nu voia să se vadă cu el, a cedat, în cele din urmă: „I-a spus că nu poate"

Sora Mirelei a făcut noi dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat în ziua în care femeia de 38 de ani a dispărut fără urmă.

Mirela și cetățeanul de origine turcă se cunoșteau de mai bine de trei ani și au devenit foarte apropiați, astfel că ajunsese să apeleze la ajutorul lui de fiecare dată când avea nevoie de bani.

Sora Mirelei a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între femeie și turc, cu puțin timp înainte ca aceasta să dispară, dar și care a fost ultima lor convorbire telefonică.

Familia Mirelei a decis să povestească ce s-a întâmplat între femeia de 38 de ani, care a fost ucisă și aruncată pe câmp, și bărbatul de origine turcă, atât înainte, cât și după dispariția acesteia.

„I-a spus așa: te ajut să scoți telefonul din amanet, dar vreau să o aduci pe sora ta să garanteze pentru tine”, povestește ea.

În ziua în care Mirela a dispărut, aceasta a primit un apel de la turc, care o ruga să se vadă cu el. Inițial, femeia a ezitat pentru că nu avea posibilitatea să îi înapoieze suma de bani pe care i-o datora, însă mai apoi a acceptat.

„Înainte să plece de acasă a sunat-o el. Și i-a spus că ajunge în București în 40 de minute. Și a întrebat-o dacă vrea să se vadă. Mirela i-a răspuns că nu poate să se vadă cu el pentru că nu are banii pe care trebuia să îi înapoieze. Iar el i-a spus că nu voia banii la acel moment, voia doar să se vadă cu ea”, mai povestește femeia, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza