Ce declarații șocante a făcut bătrânul de 72 de ani care a ucis-o pe Beatrice, tânăra însărcinată

Ce declarații șocante a făcut bătrânul de 72 de ani care a ucis-o pe Beatrice, tânăra însărcinată
| Foto: wowbiz

Beatrice, tânăra de 25 de ani ucisă în Capitală de patronul magazinului la care lucra fusese și abuzată de bărbat.

Noi detalii despre crima înfiorătoare din Capitală. Beatrice a fost ucisă de patronul magazinului la care lucra, după ce aceasta ar fi suspectat-o că a furat din gestiune. Ulterior s-a aflat că bărbatul era îndrăgostit de ea, ba chiar mai mult, ar și abuzat-o, lucru care era știut de familia acesteia. În fața oamenilor legii, acesta a făcut o dezvăluire cutremurătoare.

Beatrice avea doar 25 de ani și urma să devină mămică pentru prima dată, însă patronul magazinului la care lucra a decis să îi cruțe viața după ce ar fi bănuit-o că îl fura.  Ulterior, detalii șocante au ieșit la iveală despre bărbat, dar și despre relația dintre ei. 

Bărbatul era îndrăgostit de tânără de mai mult timp, iar în momentul în care a aflat că aceasta plănuiește să plece din țară a decis să recurgă la gestul extrem și a omorât-o folosind un cuțit și o drujbă.

Se pare că, în urmă cu ceva timp, Beatrice i-ar fi mărturisit soacrei sale că patronul magazinului ar fi abuzat-o sexual în garsoniera sa, după ce ar fi invitat-o la o cafea. Acesta le-a declarat autorităților că nu regretă absolut deloc ce a făcut, iar adevărul pentru care a ucis-o îl știu doar el și victima. Anchetatorii iau în calcul varianta ca bebelușul pe care Beatrice îl aștepta să fie al bărbatului care i-a devenit călău.

„În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. Bucureşti, Sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuţit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violenţă care au provocat decesul victimei”, potrivit autorităților, citate de wowbiz.ro.

Comenteaza