Tatăl Vanesei a fost arestat! Veste șoc în cazul studenților uciși la Iași. Cine e criminalul, de fapt?

Tatăl Vanesei a fost arestat! Veste șoc în cazul studenților uciși la Iași. Cine e criminalul, de fapt?
| Foto: stirilekanald.ro

Costel Burlacu, tatăl Vanesei, a fost arestat. Bărbatul a fost expulzat în Germania.

Părintele studentei omorâte în vila Moara de Vânt,  a fost arestat. Tatăl Vanesei a fost expulzat în Germania de judecătorii ieşeni, după ce autorităţile din vestul Europei au cerut trimiterea acestuia acolo.

Costel Burlacu a fost arestat de curând. Ieșeanul va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă, în urma unui incident ce a avut loc în Germania.

Costel Burlacu a fost expulzat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Conform autorităților, această infracțiune se pedepsește cu până la zece ani de închisoare.

„Instanţa admite sesizarea formulată de Tribunalul Duisburg, Germania, pentru executarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul Duisburg, pe numele Costel Burlacu. Constată că persoana solicitată a consimţit la predare. Dispune predarea persoanei solicitate către autoritatea judiciară emitentă, Tribunalul Duisburg, Germania, în baza mandatului european de arestare, în vederea cercetării pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare”, au declarat magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi. 

Omul a fost arestat de polițiștii ieșeni, apoi dus la judecătoria din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Aceştia au decis arestul lui la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit știrilekanald.ro.

Comenteaza