S-a aflat adevărul!! Ce s-a întâmplat cu Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași

S-a aflat adevărul!! Ce s-a întâmplat cu Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași

Ahmed Sami El Bourkadi este principalul suspect în acest caz, după ce doi studenți au fost găsiți morți într-o vilă din Iași.

Apar noi informații în cazul dublei crime din Iași, unde doi studenți, Ioana Vanesa Burlacu și prietenul ei, Youssef Jniyah, au fost găsiți fără suflare într-o vilă din Moara de Vânt, în decembrie 2021. Ahmed Sami El Bourkadi, tânărul care este principalul suspect în cazul dublului asasinat din Iași, a primit o nouă lovitură din partea magistraților. Potrivit informațiilor, studentul canadian de origine marocană va rămâne în arest preventiv, conform deciziei Curții de Apel. Astfel, magistrații au luat decizia definitivă ca studentul să rămână în Penitenciarul Iași.

”Instanța respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul-contestator Ahmed Sami El Bourkadi, în prezent aflat în Penitenciarul Iaşi. Definitivă”, au arătat vineri, 22 iulie 2022, judecătorii ieșeni.

La momentul respectiv, reprezentanții IML Iași au făcut o serie de precizări referitoare la modul în care cei doi tineri au decedat. Ioana Vanesa Burlacu prezenta pe trup nu mai puțin de 33 de plăgi tăiate. Studentul marocan, Youssef Ajniyah, prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate. Testele de droguri au ieșit negative. De asemenea, urmele de pe corp arată că cei doi tineri ar fi încercat să se apere în fața criminalului.

„În cursul zilei de sâmbătă s-au efectuat necropsiile celor doi tineri. Vorbim despre două cazuri de agresiune. Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate, cu atingerea organelor vitale. Examenele de laborator vor confirma ceea ce medicii legiști au constatat necroptic. Nu s-a identificat prezența alcoolului, cel puțin la persoana de sex feminin. Nici testele pentru droguri nu au ieșit pozitive. Plăgile aveau dispoziție pentru afectarea organelor vitale și dispunerea lor erau aproape identică. Sunt o parte din leziune în regim de apărare. Nu există urme de incendiere. Au avut parte de o moarte violentă”, a precizat prof.dr. Diana Bulgaru, șefa IML Iași, potrivit cancan.ro.

Comenteaza