Răsturnare șocantă de situație în ancheta de la Iași: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la Iași?

Răsturnare șocantă de situație în ancheta de la Iași: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la Iași?
| Foto: stirilekanald.ro

Magistrații au prelungit măsura arestului preventiv în cazul lui Ahmed Sami el Bourkadi, care este principalul suspect al crimei.

Marocanul va sta încă 30 de zile în arest. Avocata acestuia, Raluca Andrei, a făcut o serie de declarații cu privire la detaliile din dosarul dublei crime de la Iași.

Avocata Raluca Andrei a declarat pentru Știrile Kanal D faptul că Ahmed Sami el Bourkadi neagă în continuare faptele grave de care este acuzat. Mai mult decât atât, marocanul a depus o contestație în ceea ce privește prelungirea arestului cu încă 30 de zile. 

Raluca Andrei, avocata principalului suspect din dosar, a mai spus că Sami el Bourkadi se așteaptă să nu fie lăsat în libertate în acest moment. 

„Nu ne așteptăm ca la acest moment să fie pus în libertate. Este un dosar complicat, este un dosar cu niște acuzații foarte grele. Trebuie să se facă verificări... dar cel puțin, până la acest moment, ansamblul probelor administrate confirmă susținerile clientului meu și nu infirmă prezumția de nevinovăție.”

Din spatele gratiilor, Sami el Bourkadi a luat legătura cu familia sa. Întrucât este cetățean canadian, rudele acestuia au solicitat o vizită din partea unor agenți de la Consulatul Canadei la București, care să verifice condițiile în care este ținut în arest studentul acuzat de dublă crimă. 

„Clientul meu (n.r.- Ahmed Sami el Bourkadi) a primit vizita unor agenți consulari, de la Consulatul Canadei la București, întrucât domnia sa, fiind cetățean canadian, la acest consulat s-a adresat familia. Au venit să verifice care este situația dumnealui, cum decurge ancheta și totodată să verifice și care sunt condițiile în care este ținut. ”

Marocanul spune că este mulțumit de condițiile care îi sunt oferite pe perioada arestului, a mai declarat avocata Raluca Andrei, potrivit stirilekanald.ro.

 

Comenteaza